Що відомо про вибухи, які чули у Запоріжжі вночі

Що відомо про вибухи, які чули у Запоріжжі вночі

Що відомо про вибухи, які чули у Запоріжжі вночі — фото: https://t.me/zoda_gov_ua

Сьогодні, 15 серпня, близько четвертої години ночі окупанти вдарили по Україні ракетами. Вибухи було чути і у Запоріжжі.

Як повідомили у Запорізькій ОВА, знову були удари по Степному (яке атакували і вчора вночі). Попередньо, це було чотири ракети С300.

У Повітряних Силах повідомили, що зафіксовано за ніч 28 крилатих ракет різних типів. Знищити вийшло 16 крилатих ракет Х-101/Х-555, «Калібр». Крім того, зафіксували 8 пусків ворожих зенітних керованих ракет С-300/С-400 по Дніпропетровській та Запорізькій областях.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Крім того, минулої доби ворог завдав 107 ударів по 29 населених пунктах. 92 артилерійські обстріли припали по території Гуляйполя, Орєхова, Залізничного, Новодарівки, Новоандріївки, Левадного, Білогір’я, Верхньої Терси, Щербаків, Темування, Полтавки, Малинівки, Гуляйпільського, Приютного, Степногірська, Кам’янського, Павлів. Степове знову постраждало від чотирьох ракетних ударів, шість обстрілів з РСЗВ припали по Павлівці, Новодарівці, Темировке, Ольговському та Білогір’ю, два авіаудари — по Оріхову та Таврійському, а три БПЛА-атаки на Залізничне та Новодарівку.

Надійшло 32 повідомлення про руйнування житлових будинків, господарських будівель та об’єктів інфраструктури. Люди не постраждали.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя