Одна людина загинула, двоє в лікарні: наслідки вчорашнього обстрілу Запорізької області | Новини Запоріжжя

3200 ударів завдав ворог цього тижня по містах та селах Запорізької області. Зокрема у суботу, 24 лютого, військові російської армії завдали 263 удари з авіації, артилерії, реактивних систем залпового вогню та безпілотників по 10 населеним пунктам регіону. Внаслідок ворожих обстрілів одна людина загинула. Ще двоє отримали поранення.

Про це повідомив Іван Федоров, очільник Запорізької обласної військової адміністрації.

Три авіаційні бомби ворог скинув на Роботине вчора. Гатили загарбники по Роботину, а також Новоданилівці та Малій Токмачці й з реактивних систем залпового вогню, завдавши 14 ударів.

Шість десятків ударів здійснили окупаційні війська з безпілотників, атакувавши ними Вільнянськ, Гуляйполе, Новоандріївку, Новоданилівку, Малинівку, Малу Токмачку та Роботине.

Артилерійським вогнем ворог накрив прифронтові міста і села, в тому числі Таврійське, Оріхів, Новоандріївку, Малинівку, Малу Токмачку, Роботине, завдавши 186 ударів по цим населеним пунктам. Внаслідок ворожого артобстрілу по Гуляйполю на власному подвір’ї загинула 61-річна мирна мешканка. 33-річний чоловік та 71-річна жінка наразі у лікарні з травмами.

У Запоріжжі на «Алеї Героїв» встановили нові борди з портретами полеглих захисників

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя