Подарунки на Новий рік: що подарувати коханому?

Вже дуже скоро уся Україна святкуватиме зимові свята, отже давно варто задуматись про те, які ж подарунки на Новий рік придбати для своїх близьких. Адже ці презенти мають бути дійсно цікавими і незабутніми, щоб точно принести задоволення вашим найближчим людям з оточення. Спеціально для вас ми підібрали кілька крутих варіантів знаків уваги, а саме сертифікатів на враження від bodo, серед яких ви точно знайдете ідеальний подарунок для свого коханого.

Екскурсія на броварню

Такий презент точно сподобається вашій другій половинці, якщо серед алкогольних напоїв він віддає перевагу саме пиву. Завдяки цьому сертифікату він не тільки побачить на власні очі, як виготовляється його улюблений напій, а ще й зможе скуштувати декілька його сортів. Повірте, подібний досвід буде для нього точно цікавим!

Вечеря з безлімітним м’ясом

Ще один подарунок, який сподобається багатьом чоловікам. Володар такого сертифіката може відправитись в бразильський ресторан, в якому завдяки системі родізіо спробує величезну кількість різних смачних страв. Ви можете скласти йому компанію і провести цей вечір разом, так що від цього похід у ресторан стане ще кращим.

Курс боксу

Якщо ваш хлопець любить цей вид спорту і давно хотів сам ним зайнятися, то саме в Новий рік ви можете здійснити його мрію і подарувати подібний сертифікат. Для початку він поспілкується з тренером, який залежно від його рівня підготовки складе для нього індивідуальний курс. На заняттях він вивчить захисні та атакувальні прийоми, що можливо колись стане йому у пригоді.

Турецький мильний масаж

Такий подарунок точно сподобається чоловікам, які полюбляють спокійний відпочинок. Ваш коханий відправиться в салон, де на нього чекає комплекс процедур з розпарювання та масажу з використанням збитої піни. Він не тільки зможе там непогано відпочити, але й хоч на деякий час забуде про усі проблеми і почуватиметься оновленою людиною.

Кіновечір для двох

Якщо ви хочете зробити коханому романтичний сюрприз, то вам точно варто розглянути саме цей варіант. Разом ви відправляєтесь в антикінотеатр, де на великому екрані зможете подивитись ваш улюблений фільм. З собою ви можете взяти улюблену їжу та напої і дійсно гарно провести час на такому цікавому побаченні.

Гоночний VR-симулятор

Цікавий подарунок для хлопця, який полюбляє сучасні технології і який цікавиться перегонами. Адже він зможе сам стати учасником віртуального змагання, з відчуттям повної присутності на треку. Повірте, подібний досвід буде точно цікавим для вашого коханого і можливо він ще не раз захоче його повторити.

 

Обирайте один або декілька варіантів подарунків і влаштуйте коханому справжню новорічну казку!

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя