В оточенні військових, на капоті та у палісаднику: як проходять фейкові вибори окупантів у Запорізькій області  | Новини Запоріжжя

Третій день поспіль ворог імітує демократію під назвою «вибори» на окупованих територіях України

Мер Мелітополя Іван Федоров розповів, як відбувається фейковий виборчий процес у місті.

Він подякував мешканцям, які саботують незаконне голосування та не беруть учать в агітації та організації цього процесу. За його словами, небажання місцевих йти на псевдовибори змусило окупантів звозити людей з Криму та РФ: наглядачів, агітаторів, організаторів.

«Вже декілька днів проходять фейкові вибори на тимчасово окупованій території. Звичайно ж, ворог каже, що це ті вибори, які дають новий віток окупаційній владі, але що відбувається насправді? Сьогодні ворог намагається збирати голоси в оточенні військових, хоч на капоті, хоч у палісаднику», — каже мер Мелітополя. 

За його словами, до виборів допущені чотири партії, але дають агітувати лише одній  — путінський «Єдиній Росії», яка скоріш за все і «набере» майже 100%. 

Також він подякував іншим країнам, які не визнають ані фейкові вибори, ані російські паспорти на окупованих територіях. 

Нагадаємо, РФ призначила на 10 вересня так звані вибори на тимчасово окупованій частині України. Йдеться про захоплені російськими окупаційними військами території Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей. Дострокове фейкове голосування вже почалося, обирають людей до «парламентів» та «муніципальних рад». ЄС засудив російські псевдовибори на окупованій території Запорізької області.

Псевдовибори окупантів під дулом автомата: обіцяють рублі та хочуть залучити бердянських лікарів

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя