«Питання настільки наелектризоване»: голова ЗОВА Іван Федоров розповів про перспективи створення Запорізької міської військової адміністрації | Новини Запоріжжя

Новий керівник області Іван Федоров розповів, чи планується наразі створення Запорізької міської військової адміністрації.

Про це повідомляє «Перший Запорізький».

«Це питання величезну кількість разів обговорювалась в суспільстві Запоріжжя. І думаю, що обговорювати це ще раз недоцільно. Найкраща відповідь буде від мешканців Запоріжжя. У соціологічних дослідженнях одним з критеріїв є задоволеність [від роботи] влади. І для мене, як для міського голови Мелітополя, думка людей була завжди пріоритетом. Завжди наші плани діяльності ми складали на підставі соціологічних досліджень», – розповів журналістам Іван Федоров своєї першої пресконференції.

За словами начальника Запорізької ОВА, рішення щодо створення міської адміністрації буде прийматися виключно президентом України. І лише з метою, щоб зробити життя жителів Запоріжжя кращим.

«Я не хочу обговорювати це питання, тому що воно настільки наелектризоване в Запоріжжі. Сьогодні є виконуючий обов’язків, сьогодні є команда заступників, сьогодні є Запорізька міська рада. Маючи цей ресурс, у цей військовий час, потрібно робити максимум, – зазначив Федоров. – Якщо будуть зміни, будемо робити максимум з новою командою».

Голова Запорізької ОВА зазначив, що поки не мав можливості зустрітися особисто з в.о. міського голови Запоріжжя Анатолієм Куртєвим, поки він перебуває у відрядженні. Але чи не щодня зустрічається з різних питань з його заступниками.

Нагадаємо, нещодавно призначений голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров розповів, чому не склав повноваження міського голови Мелітополя.

Новий голова Запорізької області висловив незадоволення темпами відбудови зруйнованих будинків

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя