Не беруть паспорти РФ та номери на авто: більшість мешканців окупованих територій саботує вимоги окупаційних адміністрацій | Новини Запоріжжя

Українці відмовляються отримувати російське громадянство на тимчасово окупованих територіях. Попри політику примусової паспортизації, в межах якої ворог погрожує українцям за відсутність російського паспорта, більшість мешканців ігнорує ініціативи окупантів. 

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Вже з наступного року українці без паспорта РФ будуть вважатись іноземцям на рідній землі, та наразі від 60 до 70% (залежно від регіону) мешканців відмовляються отримувати ворожий паспорт. 

Ще гірша для окупантів ситуація з номерними знаками, адже тут показники ще нижче й до 80% автовласників на тимчасово окупованій території відмовляється ставити на своє авто фейкові номери ворога.

«Центр національного спротиву закликає й надалі саботувати ініціативи окупаційної адміністрації, адже це змушує росіян відтерміновувати заборони на пересування та працевлаштування українців, а отже й русифікацію тимчасово окупованої території», — йдеться у повідомленні.

Окупанти оголосили «перепис населення» у Запорізькій області: вишукують незгодних з режимом

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя