На Кримському мосту під час вибуху обрушився проліт: є загиблі

На Кримському мосту під час вибуху обрушився проліт: є загиблі -

На Кримському мосту під час вибуху обрушився проліт: є загиблі — фото: t.me/astrapress

Місцеві жителі сьогодні о третій ночі чули звуки вибухів. 

Самопроголошений «голова» тимчасово окупованого Криму Сергій Аксьонов назвав це надзвичайною ситуацією у районі 145-ої опори з боку Краснодарського краю.

Жителі Керчі повідомили російській службі новин ВВС, що чули два вибухи – о 03:04 та 03:20 за місцевим часом. Водіїв на мосту розвернули та відправили на «безпечну відстань». Адже, ймовірно, пошкоджений щонайменше один проліт, а швидше за все навіть два.

Також відомо про двох загиблих і одного постраждалого у легковому автомобілі на мосту.

Як повідомили російські телеграм-канали, в епіцентрі подій була сім’я з Білгородської області. Батьки загинули. Попередній діагноз дитини – закрита черепно-мозкова травма, стан середнього ступеня важкості.

На Кримському мосту під час вибуху обрушився проліт: є загиблі -На Кримському мосту під час вибуху обрушився проліт: є загиблі — фото: t.me/astrapress

На Кримському мосту під час вибуху обрушився проліт: є загиблі -На Кримському мосту під час вибуху обрушився проліт: є загиблі — фото: t.me/astrapress

Наразі на Кримському мосту зупинено рух. Окупанти намагаються «відновити ситуацію». Місцева влада закликала жителів і гостей півострова утриматися від поїздок через Кримський міст і з метою безпеки вибирати альтернативний сухопутний маршрут через нові регіони.

Спікерка ОК «Південь» Наталія Гуменюк заявила, що інформація про вибухи на Кримському мосту могла бути провокацією. За такого зосередження корабельного угруповання  та загальної напруги на тлі питання щодо «зернової угоди», такі провокаці є доволі характерними для країни-агресора.

Проте, Мінтранс РФ не підтвердив інформацію про пошкодження опор Кримського мосту. Повідомили лише про пошкодження дорожнього полотна на прольотах споруди з боку Криму.

Нагадаємо, восени минулого року на Кримському мості сталася пожежа. 

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя