Боронять Запорізький напрямок: танкісти 128 ОГШБр потребують допомоги

Боронять Запорізький напрямок: танкісти 128 ОГШБр потребують допомоги.

Боронять Запорізький напрямок: танкісти 128 ОГШБр потребують допомоги. Скріншот із відео

Запорізький напрямок залишається одним із найгарячіших. Тут щоденно відбуваються сотні зіткнень на лінії вогню. Саме тому бійці 128 ОГШБр, які боронять наш край, потребують допомоги.

Бійці 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади, наразі боронять Запорізькій край та щоночі відбивають десятки ворожих атак, не даючи ворогові просунутися далі. Танкісти влучно працюють по окупантам, але потерпають від ворожих FPV-дронів, саме тому потребують надійного захисту — РЕБів, які будуть встановлені на бронетехніці та збережуть життя нашим воїнам, йдеться в сюжеті «5 Редакції».

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Більше РЕБів — ефективніша робота танка — більше знищених орків. Наразі бригада збирає 700 тисяч на засоби радіоелектронної боротьби. Підтримати бригаду можна за посиланням чи на номер карти: 5375 4112 1388 9665.

Варто зазначити, що системи РЕБ за допомогою електромагнітного випромінювання та радіосигналів допомагають виявити та придушити ворожі пристрої — дрони, ракети тощо.

Важливість радіоелектронної боротьби в Україні — це знизити витрати дорогих ракет зенітно-ракетних комплексів.

Системи РЕБ можуть працювати в активному режимі, тобто генерують власне випромінення, а також у пасивному — відбивають випромінення ворожої цілі.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя