Можна зігрітися на підзарядити гаджети: у Запоріжжі діють 238 Пунктів Незламності

Можна зігрітися на підзарядити гаджети: у Запоріжжі діють 238 Пунктів Незламності.

Можна зігрітися на підзарядити гаджети: у Запоріжжі діють 238 Пунктів Незламності. Ілюстративне фото: ukrainska-gromada.gov.ua

Вже із завтрашнього дня, 7 січня, у Запоріжжі очікується погіршення погодних умов, зниження температури повітря. У разі необхідності запоріжці можуть скористатися можливостями «Пунктів Незламності», де можна зігрітися, випити гарячого чаю чи кави, підзарядити ґаджети та, за потреби, отримати першу медичну допомогу.

Як повідомили у міськраді, на сьогоднішній день у Запоріжжі діють 238 «Пунктів Незламності». Зокрема це 170 міських пунктів, що облаштовані на базі закладів освіти та культури. Також функціонують 9 стаціонарних та 8 мобільних пунктів ДСНС, 44 обласних пункти. Крім того, 4 пункти облаштувала АТ «Укрзалізниця» та 3 – Пенсійний фонд України.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Повідомляється, що «Пункти Незламності» у разі необхідності повністю готові до комфортного розміщення людей. Вони оснащені альтернативними джерелами електроенергії та тепла, там створені необхідні запаси питної води, медикаментів тощо.

Крім того, організовані кімнати для відпочинку мам з дітьми та людей похилого віку.

Про роботу найближчих до вас «Пунктів Незламності» можна дізнатися у міському контакт-центрі «15-80».

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя