Колишній голова Запорізької області достроково склав депутатські повноваження: хто займе його місце | Новини Запоріжжя

54-річний депутат Запорізької обласної ради достроково склав повноваження у зв’язку з переїздом на постійне проживання в Болгарію.

Про це йдеться в постанові Запорізької обласної територіальної виборчої комісії.

11 березня Віталій Боговін, депутат восьмого скликання від партії «Слуга народу», подав заяву про дострокове припинення депутатських повноважень та документи, що підтверджують його виїзд за межі України для постійного проживання в Болгарії.

Обласний виборчком погодив позбавлення Боговіна мандата та ухвалив рішення визнати обраним депутатом Ярослава Вовка, який йде наступним у виборчому списку партії на останніх виборах до Запорізької обласної ради від 25 жовтня 2020 року.

Відзначимо, у червні 2020 року Віталій Боговін був призначений головою Запорізької обласної державної адміністрації. Та вже у грудні він склав повноваження, бо був обраний головою обласної ради.

Як раніше повідомляв «Перший Запорізький», 21 березня Верховна Рада України прийняла рішення про передачу Запорізькій обласній військовій адміністрації повноважень Запорізької обласної ради.  

Щомісяця заробляли мільйони на експортерах сільгосппродукції: викрито злочинне угруповання, до якого входив чиновник із Запорізької області

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя