ПЦУ затвердила декларацію про негативне ставлення до «гомосексуалізму»

ПЦУ затвердила декларацію про негативне ставлення до "гомосексуалізму" -

ПЦУ затвердила декларацію про негативне ставлення до "гомосексуалізму" — фото: pomisna.info

Представники Православної Церкви України затвердити Декларацію «Про негативне ставлення до гріха содомії (гомосексуалізму), його пропаганди у суспільстві, до гендерної ідеології і так званих одностатевих шлюбів (одностатевих співжиттів)».

Як повідомляє пресслужба ПЦУ, священнослужителі на помісному соборі ПЦУ під головування митрополита Київського і всієї України Епіфанія затвердили, що Біблія й канонічне право православної церкви прямо, ясно й недвозначно осуджують одностатеві сексуальні стосунки (содомію, «гомосексуалізм») як богопротивні й гріховні.

В Декларації йдеться про те, що з релігійної точки зору, одностатеві сексуальні відносини є одним з проявів дії загалом вкоріненого в людській природі гріха, що є наслідком гріхопадіння прабатьків Адама і Єви.

Також Православна Церква виступила проти запровадження інституту реєстрованих партнерств в Україні. В ПЦУ вважають, що реєструючи одностатеві партнерства, держава стає на дуже небезпечний шлях моральної деградації й самознищення, зокрема й через поглиблення наявної в Україні демографічної кризи.

Нагадаємо, правоохоронцям вдалося встановити та затримати двох жінок і двох чоловіків, причетних до вчинення протиправних дій на території Києво-Печерської лаври. 

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя