Кабмін погодив кандидатуру нового керівника Запорізької обласної війської адміністрації | Новини Запоріжжя

1

Кабінет міністрів України на засіданні у вівторок, 7 лютого, погодив  проект указу президента України про призначення нового керівника Запорізької ОВА.

Ним став Юрій Малашко.

Згідно з інформації з відкритих джерел, Юрій Малашко – представник Служби безпеки України.

До призначення він був виконуючим обов’язки начальника штабу – заступника керівника Антитерористичного центру при СБУ, а перед цим керував Красногорівською військовою адміністрацією на Донеччині, а також обіймав посаду першого заступника голови військово-цивільної адміністрації Мар’їнки.

Нагадаємо, вчора у вечірньому зведенні Президент України повідомив, що у низці прифронтових регіонів новими головами обласних адміністрацій стане військовий.

Крім того, сьогодні уряд погодив кандидатури керівників обласних державних адміністрацій в Дніпропетровській (Сергій Лисак – колишній начальник управління Служби безпеки України у Дніпропетровській області та на Житомирщині) та Херсонській областях (Олександр Прокудін – колишній начальник поліції Херсонщини).

Оновлено 22:30

Президент України Володимир Зеленський сьогодні, 7 лютого, офіційно призначив Юрія Малашка головою Запорізької обласної державної адміністрації.

Відповідний указ опублікований на сайті президента.

«Очі артилерії»: як працює аеророзвідка на Запорізькому напрямку, – ВІДЕО

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя