Ціни різко зросли: на окупованій частині Запорізької області проблема з паливом | Новини Запоріжжя

На тимчасово окупованій частині Запорізької області вже декілька тижнів зберігаються проблеми з паливом. До того ж після так званих «виборів» ціни на автозаправних станціях різко зросли.

Про це повідомляють у Бердянській міській військовій адміністрації.

Декілька тижнів тому на тимчасово окупованих територіях регіону виникла проблема з паливом. На заправках утворювалися великі черги, а деякі АЗС не працюють через відсутність палива, про що «Перший Запорізький» повідомляв раніше.

На сьогоднішній день зберігається проблема з постачанням палива на окуповані території.

«Крім того, після виборів на тимчасово окупованих територіях різко зросли ціни як на бензин, так і на дизель», — повідомили в Бердянській міській військовій адміністрації.

Нагадаємо, раніше на АЗС місцевим мешканцям говорили, що ажіотаж створюється через те, що ціни на пальне штучно занижені, тоді як у РФ бензин різко подорожчав.

Паливо та дизпаливо на окуповану частину Запорізької області спочатку доправляли з анексованого росіянами Криму. Нині доправляють лише дизпаливо.

Ускладнює логістику на тимчасово окупованій частині Запорізької області та проїзд важкої військової техніки з Криму та Ростовської області в бік лінії фронту. Під час руху техніки окупанти перекривають траси для проїзду іншого транспорту.

Обстрілювали з авіації та артилерії: внаслідок ворожого обстрілу поранено мешканця Запорізької області

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя