Ракетні та авіаудари, обстріли з РСЗВ: внаслідок ворожих обстрілів по Запоріжжю та області постраждали люди | Новини Запоріжжя

У четвер, 15 лютого, військові російської окупаційної армії завдали 172 удари по Запорізькій області. Під ворожим вогнем були 17 населених пунктів регіону.

Про це повідомляють у Запорізькій обласній військовій адміністрації.

Вчора зранку ворог завдав три ракетних удари по Запоріжжю. Внаслідок ворожого обстрілу постраждали чоловіки 49, 57, 61 та 68 років, а також жінки 50 та 51 років. Одна з постраждалих знаходиться у важкому стані.

По Новодарівці в четвер ворог завдав два авіаційних удари. З реактивних систем залпового вогню ворог обстріляв Малу Токмачку, Роботине і Степногірськ.

Під масованою атакою безпілотних літальних апаратів вчора були Гуляйполе, Новодарівка, Новоандріївка, Чарівне, Малинівка й Лобкове. Ці населені пункти загарбники атакували безпілотниками 45 разів.

Артилерійським вогнем військові російської армії накрили прифронтові міста, в тому числі: Оріхів, Залізничне, Чарівне, Червоне, Левадне, Роботине, Кам’янське та П’ятихатки. Всього було завдано за добу 118 артударів.

За місяць зросла на понад 200 млн грн: названа сума збитків внаслідок забруднення та засмічення земель у Запорізькій області

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя