Був єдиним сином в родині: потрапивши під ворожий обстріл, загинув захисник із Запоріжжя | Новини Запоріжжя

16 вересня на Луганському напрямку захисники з полку «Азов» потрапили під ворожий обстріл, перебуваючи на своїх позиціях. Один зі снарядів поцілив у місце розташування хлопців, внаслідок чого всі четверо захисників загинули. Серед них – запорізький спортсмен Єгор Рябенко.

Про це повідомляють в Українській федерації з таїландського боксу.

Після початку повномасштабного вторгнення Єгор без роздумів та сумнівів став на захист України від російських загарбників. Хлопець був єдиним сином у сім’ї, займався спортом. Знайомі та близькі кажуть, що Єгор Рябенко був життєрадісною, відкритою та світлою людиною. Він був справжнім патріотом України. 17 грудня йому виповнилося б 27 років.

«Це непоправна втрата. Важко знайти слова втіхи та підтримки для рідних та друзів. Втрата Єгора – це не лише біль сім’ї, це біль усієї спортивної спільноти», — йдеться у повідомленні федерації.

Єгор був вихованцем «Міського Палацу дитячої та юнацької творчості» та спортивного клубу «Прайд». Багаторазовий чемпіон Запорізької області з таїландського боксу Муай-Тай, срібний призер Чемпіонату України у 2020 році та з 2019 року діючим суддею Запорізької області з тайського боксу.

Змінив офіс на окоп: в боях за Україну загинув мешканець Запоріжжя.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя