Зупинятись не збираються: нацгвардійці бригади «Спартан» розповіли про бої на Запорізькому напрямку | Новини Запоріжжя

Мінометний розрахунок нацгвардійців бригади «Спартан» зараз виконує бойові завдання на Запорізькому напрямку. Бійці діляться, що робота важка, але вони розуміють для чого вони тут і наскільки важлива їхня місія.

Про це йдеться у повідомленні Національної гвардії України.

Розрахунок складається з колишніх строковиків. Вони кажуть, що не вагаючись підписали контракт, бо розуміли, що мають продовжувати захищати Україну. Від початку повномасштабного вторгнення вони встиг попрацювати і при звільненні Харківщини, і в обороні Бахмута. Бійці запевняють, що зупинятись не збираються і будуть продовжувати до самої перемоги.

Кажучи про свою мотивацію, гвардійці в один голос зазначають, що не можуть пробачити ворогу, коли бачать новини, де помирають діти та мирні люди.

«Розуміння того, що ворог прийшов на нашу землю та просто нас знищує, не піддається ніякому поясненню. Тому кожного разу виходячи на «роботу» чітко розуміють, що окупантів треба виганяти з України та без жодного сумніву знають, що перемога обов’язково буде за українським народом», — йдеться у повідомленні Нацгвардії.

«Нам протистоїть кадрова армія»: піхотинець про важкі бої на Запорізькому напрямку, — ВІДЕО

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя