Які нові тренди та формати керамічної плитки були показані на виставці Cersaie 2023 (Болонья, Італія)

Сучасні види керамічної плитки є затребуваними для облаштування стін та підлоги у кухонному приміщенні та в ванній кімнаті, в коридорі чи на стінках басейну. За допомогою керамічної плитки вкривають бетонну поверхню внутрішніх чи зовнішніх сходів приватних будинків, закладів громадського харчування, елітних ресторанів, торгово-розважальних комплексів тощо. Якісні параметри керамічної плитки та її дизайнерське вирішення постійно удосконалюються та покращуються, що в черговий раз підтвердила експозиція, представлена на міжнародній виставці Cersaie, яка проходила в італійській Болоньї. Виставка нових зразків керамічної плитки є своєрідним тижнем високої моди у світі кераміки та сантехніки, який намагаються відвідати всі найбільш відомі та потужні виробники керамічної плитки та її продавці.

Які тренди засвідчила виставка керамічної плитки

Кожного року виробники керамічної плитки та сантехнічних виробів представляють свою продукцію на виставці в італійській Болоньї, 2023 рік не став виключенням, а цьогорічні масштаби презентації стали просто вражаючими. Для фахівців інтернет-магазину «Alfa-deluxe» керамічна плитка Львів є основним товаром, що представлений на сайті, і з часом зразки продукції, представленої на міжнародній виставці Cersaie, з’являться в каталозі онлайн-магазину. 

Серед новинок, представлених на виставці керамічної плитки в італійському місті Болоньї незмінним інтересом у покупців та пересічних відвідувачів користувалися зразки продукції з:

  • ботанічною (квітковою) тематикою. Представлені зразки керамічної плитки сприяли перетворенню експозиції на подобу величезного квітучого керамічного саду з великими та малими листками та квітами, що стали відмінною імітацією квіткових панелей;
  • керамічною імітацією звичайних та неординарних шпалер. Завдяки приголомшливим яскравим настінним колекціям павільйони виставки стали напрочуд комфортними та затишними і ще раз підтвердили постулат проте, що керамічну плитку можна і варто використовувати не тільки у ванній кімнаті чи як «фартух» у кухні, для неї знайдеться місце у вітальні чи спальні, передпокої чи ігровій кімнаті;
  • складною кольоровою гаммою, вибір якої залежить виключно від уподобань господарів помешкання або членів їхніх родин. 

Що входить у колекцію новинок

Цьогорічна виставка засвідчила величезну різноманітність зразків широкоформатного керамограніту у формі різних інтерпретацій, металізованих вставок, квіткових принтів та фантазійних малюнків, виконаних у неймовірному дизайнерському оформленні. Особливою популярністю у відвідувачів користувалися стенди з плиткою, що нагадувала багатогранну імітацію мармуру – природного каменю з неймовірно красивим малюнком, в тому числі унікального блакитного мармуру.

На сайті https://alfa-deluxe.com/ продовжує бути надзвичайно популярною керамічна плитка з невеликими форматами, у формі арочок, витягнутих лусочок, вузьких стрілочок чи гексагонів з цікавими геометричними інтерпретаціями, ботанічними візерунками тощо.

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя