Як вибрати ідеальний корм для котів з чутливим травленням: основні критерії

Здорове харчування позитивно впливає на поведінку та зовнішній вигляд вашого кота. Якщо ж у домашнього улюбленця є проблеми з травленням, варто підібрати корм, який не навантажує шлунково-кишковий тракт і не викликає алергічних реакцій. Разом з належним розрахунком порцій, ви досягнете позитивно ефекту та налагодите звичний ритм життя свого кота без страждань.

У цій статті разом з офіційним інтернет-магазином Club 4 Paws розглянемо особливості вибору ідеального корму для котів з чутливим травленням.

Особливості сухого корму для чутливого травлення

Профілактичний раціон для котів із чутливим травленням містить унікальний склад, який підтримує здоров’я вашого улюбленця. Такий корм складається з більшої кількості білків і меншого обсягу вуглеводів. Ним зручно користуватись та вимірювати правильні щоденні порції.

Сухий корм для котів від Клубу 4 Лапи виготовлений на основі 24% курячого борошна, що забезпечує високу якість білка. У складі також присутній пребіотик БіоМос, який підтримує здорову мікрофлору кишківника, а легкорозчинна клітковина з буряка створює сприятливе середовище для корисних мікроорганізмів. Рис, що входить до складу, є відмінним джерелом вуглеводів, а кислоти Омега 3 та Омега 6 підтримують здоров’я шкіри та шерсті. Формула ІNTEGRAMIX, вміст вітамінів групи B, D, E, мікроелементів та мінералів роблять цей корм повноцінним та високоякісним, забезпечуючи баланс всіх необхідних елементів для росту та розвитку.

Характеристики вологого корму

Вологий корм дозволяє тварині отримати додаткову рідину, завдяки чому спостерігається ряд переваг. У результаті, підтримується водний баланс, а також запобігається розвиток захворювань сечовивідних шляхів та нирок. До того ж коти отримують задоволення від такого харчування, оскільки воно має більш виражений та насичений смак.

Вологий корм для котів з чутливим травленням Клуб 4 Лапи – це оптимальний варіант для щоденного харчування, оскільки має збалансований вміст білків і жирів (8,5/5), що сприяє здоровому харчуванню котів. Важливою перевагою цього корму є те, що м’ясо та м’ясні інгредієнти є головним складником вологого раціону, тому забезпечують улюбленця енергією.

У складі раціону містяться корисні вітаміни D3, E, B1, B5, В9, мікроелементи та амінокислоти, які підтримують здоров’я травної системи кота та забезпечують легке й комфортне перетравлення їжі. Крім того, формула INTEGRAMIX, яка містить сушені томати, імбир, та банани, сприяє зміцненню імунітету та допомагає у підтримці загального здоров’я улюбленця.

З чого складається корм для котів з чутливим травленням?

Корм для котів з чутливим травленням складається з продуктів, які не викликають алергічні реакції та сприяють легкості травлення. Особлива увага приділяється розробці спеціальної рецептури, яка позитивно впливає на нормалізацію роботи шлунково-кишкового тракту. Наприклад, використання пребіотиків та пробіотиків допомагає підтримувати здорову мікрофлору, а за регуляцію процесів травлення відповідають волокна.

Кожен корм містить індивідуально підібрані інгредієнти, які відповідають потребам тварини. З усіма складовими можна швидко ознайомитись, оскільки вони представлені у відкритому доступі. Прочитайте всі інгредієнти обраного корму від Клуб 4 Лапи, щоб впевнитись у високій якості, відповідальному підході до виробництва та відсутності шкідливих елементів у складі.

Які висновки можна зробити?

Щоб ваш кіт залишався енергійним, щасливим та здоровим, слідкуйте за його особливостями. Організм часто демонструє певні симптоми, які можуть свідчити про проблеми з травленням або інші захворювання. Своєчасний та поступовий перехід на раціон для котів з чутливим травленням, дозволить не ускладнити стан тварини.

Ви можете не турбуватися, що улюбленцю не сподобається смак, оскільки виробник корму Клуб 4 Лапи подбав про це заздалегідь. Завдяки природному та якісному складу, смак і запах корму залишається таким же привабливим. Вже далеко не одним господарем, було перевірено, що цей корм подобається улюбленцям та одночасно виконує всі необхідні функції. Як результат, задоволеним залишається як власник, так і його тварина, яка позбувається шлунково-кишкового дискомфорту.

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя