Підриваються на своїх мінах і підкладають вибухівку колаборантам: на Запоріжжі окупанти зайнялися самоліквідацією, — ВІДЕО | Новини Запоріжжя

Цього тижня на тимчасово окупованих територіях Запорізької області пролунала серія вибухів. Ліквідацією особового складу та ворожих складів займалися не лише українські захисники, а й самі загарбники.

Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

У ніч із 3 на 4 серпня у тимчасово окупованому Бердянську пролунав вибух. Окупаційна влада заявила про роботу ППО, проте вибух був такої сили, що розбудив усе місто. За словами місцевих жителів, це був «приліт».

Між Бердянськом та Приморськом учора було ліквідовано ворожий склад боєприпасів. Після вибуху він детонував впродовж кількох годин. Безпосередньо у самому Приморську також учора було гучно.

У Токмаку, який знаходиться перед Запорізькою лінією фронту, було ліквідовано угруповання російських військових.

Детонація складу в Токмаку

«У тимчасово окупованому Мелітополі два дні тому стався один потужний вибух у центрі міста. Що цікаво, цей вибух стався під час святкування ворогом Дня ВДВ. Сподіваюся, що кілька людей не досвяткували», — сказав Іван Федоров.

У Михайлівці російські загарбники продовжують підриватися на своїх мінах. Крім того, два дні тому в Кирилівці один колаборант підклав іншому вибухівку в авто за те, що його не призначили на посаду, заявив Іван Федоров.

Сили оборони просунулись на Мелітопольському напрямку й захопили ворожу техніку.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя