Як вибрати боді: основні правила

Боді — одна з найцікавіших речей у жіночому гардеробі. Зовні схоже на купальник, але відрізняється від нього матеріалом пошиття та застібками в паховій ділянці. Цей універсальний гарний одяг завоював серця багатьох модниць, тому сучасні кутюр’є змагаються у вигадуванні нових фасонів.

Особливості та різновиди моделей

Боді стало популярним у 80-х роках минулого століття. Спочатку це був спортивний одяг, у якому зручно займатися аеробікою, художньою гімнастикою, танцями. Дуже швидко дизайнери модернізували річ, і боді для жінок стало універсальним предметом гардероба.

Сьогодні виробники пропонують такі різновиди цього одягу:

  1. Спортивні комбідреси. Моделі для тренувань щільно облягають фігуру, але не тиснуть. Шиються з сучасних еластичних матеріалів, які добре пропускають повітря та відводять вологу. Спортивні боді можна носити з джинсами.
  2. Спідня еротична білизна. Різноманітність асортименту в цій групі товару вражає уяву. Для пошиття використовують ажурне мереживо, шовк, бавовну. Така річ надає неповторного шарму будь-якій жінці. Спідня білизна практично непомітна під одягом та добре коригує фігуру, а еротичні моделі допомагають створювати привабливий і спокусливий образ. Сексуальне вбрання ефектне та є безпрограшним варіантом для романтичного вечора.
  3. Моделі для повсякденного носіння. Можуть використовуватися як нижній шар під одяг. Наприклад, майка, яка одягається для утеплення в холодну пору року. Однак найчастіше повсякденне боді — це самостійна річ. Особливо популярні сорочки, лонгсліви, водолазки. Для прикраси такого одягу дизайнери використовують декоративні елементи.

Основний плюс боді та його головна відмінність — щільне прилягання до тіла та цілісність конструкції. Такий одяг не вибивається з-під штанів або спідниці, виглядає акуратно, добре захищає від холоду.

На що звернути увагу при виборі

Боді можуть носити дівчата будь-якої комплекції. Крім того, правильно підібрана річ допоможе скоригувати недоліки фігури. Однак варто пам’ятати, що модель, яка щільно обтягує, повинна бути підібрана чітко за розміром, ніде не тиснути та не викликати дискомфорт. Будь-яка фігура виглядатиме гарно, якщо боді вибирати відповідно до свого типу та з урахуванням проблемних зон.

При покупці зверніть увагу на такі моменти:

  • розмір — вимірюють об’єм грудей, зріст, обхват талії та стегон;
  • матеріал пошиття — бажано купувати вироби з натуральних або сучасних сумішевих тканин, з мінімумом синтетики в складі;
  • фасон — вибір залежить від планів носіння та призначення речі, параметрів фігури, а також бажання підкреслити переваги;
  • фурнітура — застібки повинні бути якісними та міцно фіксуватися на матеріалі.

Сьогодні в продажу представлені речі різних кольорів, але найпопулярнішими залишаються чорні, білі та бежеві моделі. Це класичний варіант, який гармонійно поєднується з одягом будь-яких відтінків.

Де купити якісне боді

Гарне та якісне боді легко вибрати та замовити на сайті інтернет-магазину Ellengroup https://ellengroup.com.ua/. У каталозі представлені в широкому асортименті популярні фасони та моделі на будь-який смак.

Український бренд шиє гарний одяг, у якому жінка почуватиметься дуже комфортно. Для виготовлення моделей використовуються високоякісні натуральні матеріали, які приємні на дотик та не викликають подразнення. Вибирайте, робіть замовлення, і елегантне боді займе гідне місце у вашому гардеробі! Скоріше за все, це буде не єдина покупка, і ви ще не раз повернетеся за комфортним та красивим одягом ТМ ELLEN.

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя