У Запоріжжі в пошкодженому, внаслідок ворожого обстрілу, будинку відремонтували майже всі квартири, — ФОТО, ВІДЕО | Новини Запоріжжя

Робітники продовжують відновлювати будинок на вулиці Зестафонській, 10, який вранці 9 жовтня 2022 року постраждав внаслідок ворожого обстрілу. На сьогодні відремонтовані майже всі квартири пошкодженого під’їзду.

Про це повідомляють у Запорізькій міській раді.

У будинку потрібно завершити ремонт в одній із постраждалих квартир. У решті майже завершено внутрішнє оздоблення: змонтовані натяжні стелі, укладені ламінат і плитка, поклеєні шпалери.

«Продовжуються і зовнішні роботи. Зокрема триває ремонт вхідної групи пошкодженого під’їзду», — йдеться в повідомленні.

Ведуться також відновлювальні роботи і в будинку на вулиці Кияшка, 22. Робітники міняють мережі водопостачання та каналізації, продовжуються штукатурні та шпаклювальні роботи. Через тиждень стартує укладання плитки.

У будинку на вулиці Сталеварів, 16 завершують зведення стін зруйнованого під’їзду. До кінця року будівництво стін та даху буде завершено.

На 80% виконані роботи в будинку на проспекті Соборному, 151: у квартирах відновленої частини незабаром розпочнуть укладку плитки, а на стінках будинку монтують архітектурні елементи. Також приводять до ладу прибудинкову територію.

Атакували безпілотниками та обстрілювали з артилерії: за добу ворог завдав 107 ударів по Запорізькій області.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя