На Запоріжжі окупанти не змогли набрати студентів до своїх псевдоуніверситетів: дипломи не визнають навіть у РФ | Новини Запоріжжя

Окупаційні адміністрації тимчасово захоплених територій Запорізької та Донецької областей провалили вступну кампанію у фейкові вищі навчальні заклади.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Окупанти створили на базі захоплених приміщень українських університетів лялькові внз, але не можуть знайти туди студентів. Дипломи цих «університетів» не визнаються ніким, навіть роботодавцями самої РФ.

«Відтак ворог скасував вступні іспити, зробив навчання безкоштовними й обіцяє програму обміну до внз у РФ. Проте навіть така «мотивація» не допомогла й внз отримали заповненість у 40-50% від кількості навчальних місцьі», — повідомляє Центр національного спротиву.

Нагадаємо, раніше російська окупаційна влада заявила про «націоналізацію» вищих навчальних закладів у захоплених регіонах, зокрема й у Запорізькій області.

Зарплат немає і абітурієнтів також: у Запорізькій області колаборанти просять знайомих подати документи до ВНЗ для статистики

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя