Внаслідок атаки «Шахедами» у Запоріжжі постраждали університет та гуртожитки (фото, відео)

Внаслідок атаки "Шахедами" у Запоріжжі постраждали університет та гуртожитки.

Внаслідок атаки "Шахедами" у Запоріжжі постраждали університет та гуртожитки. Фото: zp.edu.ua

Пізно увечері 17 листопада у Запоріжжі було голосно – місто атакували ворожі «Шахеди». Стало відомо, що від вибухової хвилі постраждав університет «Запорізька політехніка» та його гуртожитки.

Як розповіли представники вищого навчального закладу, найбільше постраждали гуртожитки №4 та №5, а також корпуси університету №4, №5, №3 та приміщення приймальної комісії.

У гуртожитках мешкають студенти, а також їхні родичі, які виїхали з окупованих територій. Багато сімей з дітьми.

Зараз головна мета – забезпечити їм сприятливі умови для проживання, адже вже холодно і попереду зима. У гуртожитках планують замінити пошкоджені вікна на металопластикові. Людей просять допомогти фінансово – збір оголошено на сайті університету.

Внаслідок атаки "Шахедами" у Запоріжжі постраждали університет та гуртожитки (фото, відео) фото 1Внаслідок атаки "Шахедами" у Запоріжжі постраждали університет та гуртожитки (фото, відео) фото 1Внаслідок атаки "Шахедами" у Запоріжжі постраждали університет та гуртожитки (фото, відео) фото 2 1Внаслідок атаки "Шахедами" у Запоріжжі постраждали університет та гуртожитки (фото, відео) фото 2Внаслідок атаки "Шахедами" у Запоріжжі постраждали університет та гуртожитки (фото, відео) фото 3 2Внаслідок атаки "Шахедами" у Запоріжжі постраждали університет та гуртожитки (фото, відео) фото 3Внаслідок атаки "Шахедами" у Запоріжжі постраждали університет та гуртожитки (фото, відео) фото 4 3Внаслідок атаки "Шахедами" у Запоріжжі постраждали університет та гуртожитки (фото, відео) фото 4

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя