«Він ретельно готувався до провокації»: у запорізькому ТЦК відповіли на скандальне відео з Тік-Ток | Новини Запоріжжя

Днями у Тік-Ток поширили зняте у Запоріжжі відео, на якому чоловік у спортивному костюмі підходить з питаннями до військовослужбовців ТЦК та СП, а потім бере «коментар» у людини на кріслі колісному. Цей громадянин у своєму Telegram-каналі стверджує, що він є колишнім поліцейським і веде «боротьбу» проти поліції та ТЦК.

Запорізький обласний Територіальний центр комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) надав коментар стосовно опублікованого відео.

«Доводимо до відома, що військовослужбовці ТЦК та СП проводять заходи оповіщення з повним дотриманням вимог законодавства та статутів Збройних Сил України. У цьому випадку громадянин сам звернувся до військовослужбовців та явно намагався їх провокувати. Спроба була невдалою, але підготовлена «пересічна людина» дала потрібний для ворожого наративу заготовлений коментар.

Зауважимо, що цей громадянин ретельно готувався до провокації. Звертався до військовослужбовців, тримаючи у руках мікрофон, а ще одна людина знімала спробу на відео. Дякуємо нашим військовослужбовцям ТЦК та СП за витримку і холодний розум», — заявили у запорізькому ТЦК.

Діяльність чоловіка в ТЦК назвали «спрямованою на дискредитацію ЗСУ» та «перешкоджанням виконанню визначених завдань ТЦК і СП», а також нагадали, що «інформаційні атаки ворога тривають».

В ТЦК зазначили, що наразі готується заява до відповідних державних органів.

На території Павлівської громади Запорізької області може з’явитися підземна школа, — ВІДЕО

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя