В одному із районів Запоріжжя виявили джерело неприємного запаху, – ФОТО | Новини Запоріжжя

У четвер 12 жовтня мешканці Заводського району повідомили у контакт-центр «15-80» про джерело неприємного запаху в їхньому районі. За вказаною адресою негайно виїхали представники міської ради та правоохоронці.

Про це повідомляють у Запорізькій міській раді.

Під час обстеження місцевості виявили та зафіксували факти випалу проводів на території підприємства, яке займається виготовленням металоконструкцій (на вулиці Зейській, 7) та густий чорний будинок на території підприємства на Південному шосе, 71.

На обидва підприємства склали акти, які передадуть правоохоронцям.

Як раніше повідомляв «Перший Запорізький», в травні на території промислової бази по вулиці Базовій, 9 виявили орендаря, який збудував кустарну піч та проводить «випалювання» плат та пластикових медичних відходів. Одразу після першого візиту правоохоронців підприємець знову включив кустарну піч. Згодом в ході санкціонованого обшуку було демонтовано та вилучено піч, дробарку, різноманітне обладнання та зразки виявлених речовин. Наприкінці червня підприємець повторно збудував піч і спалює в ній плати, пластик та гуму.

В середині серпня новостворені моніторингові групи виявили два підприємства, які спалювали відходи, у тому числі небезпечні. Пізніше було виявлено саморобну піч по вулиці Базова, 4, де плавили акумулятори.

Ворог обстріляв з артилерії та авіації Запорізьку область: поранена людина.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя