У Запоріжжі від ракетного удару загинули дівчата з дуету Similar girls: що про них відомо

У Запоріжжі від ракетного удару загинули молоді музикантки: що про них відомо.

У Запоріжжі від ракетного удару загинули молоді музикантки: що про них відомо. Фото: instagram.com/similar.girls

Ввечері 9 серпня РФ вчергове обстріляла житловий квартал Запоріжжя, поціливши протикарабельною ракетою Х-35 в об’єкт цивільної інфраструктури, храм та магазин. Всього загибли троє людей, ще дев’ятеро отримали поранення. Відомо, що двома загиблими дівчатами виявилися місцеві співачки.

Приблизно о 19:40 відбувся прильот у житловий район Запоріжжя. Ворог вдарив ракетою Х-35 по густонаселеному кварталу. На жаль, внаслідок удару загинуло дві людини, згодом кількість загиблих збільшилась до трьох — 21-річна дівчина загинула в лікарні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

19-річна Світлана та 21-річна Крістіна — нещодавно створили гурт і збирали кошти на допомогу українським захисникам. Їх батьки боронять Запорізький напрямок, а дівчата вирішили своїм талантом допогти їм у цьому.

Крістіна була вокалісткою гурту similar.girls, Світлана — гітаристкою. Дівчата давали концерти просто неба, піднімаючи настрій перехожим. 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Однакові дівчата✨ (@similar.girls)

Про смерть повідомив хлопець Світлани — Нікіта. Хлопець написав зворушливі слова у пам’ять о загиблій коханій дівчині: 

— Я хотів би з тобою ще раз зустрітися, торкнутися до тебе, почути твій голос, але це неможливо. Ти завжди була, є і будеш в моєму серці, — написав хлопець.

У Запоріжжі від ракетного удару загинули дівчата з дуету Similar girls: що про них відомо фото 1У Запоріжжі від ракетного удару загинули дівчата з дуету Similar girls: що про них відомо фото 1

@sing_kristikrutt

5168757394138277 карта закріплена в коментарях

♬ оригінальний звук — 🔥Настрій твого свята🔥

Редакція RADA.zp.ua висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблих.

Нагадаємо, що був пошкоджений храм ПЦУ, промислова будівля, яка була розташована поруч, приблизно 16 багатоповерхових будинків зазнали ураження: вибиті шибки, вікна. Тривають роботи з усунення наслідків атаки.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя