У Запоріжжі посадовці мерії використовують бюджетні кошти не по цільовому призначенню

У Запоріжжі посадовці мерії використовують бюджетні кошти не по цільовому призначенню.

У Запоріжжі посадовці мерії використовують бюджетні кошти не по цільовому призначенню. Ілюстративне фото: uk.wikipedia.org

Голова Запорізької обласної військової адміністрації Юрій Малашко заявив, що він подав звернення до правоохоронних органів щодо фактів корупційних дій, здійснених посадовцями, включаючи представників міської ради. Він закликав також депутатів бути відповідальними у розподілі бюджетних коштів.

Малашко висловив занепокоєння щодо корупційних справ, зокрема, в департаменті культури і туризму, де йшло відмивання бюджетних коштів з церковниками. Він також зазначив проблеми із укриттями, більшість з яких є непридатними для використання. Малашко вимагав від правоохоронних органів розслідувати ці справи та повернути кошти до міського бюджету. Цю інформацію оприлюднили під час позачергової сесії.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також посадовець повідомив, що критична ситуація відбувається з укриттями – в деяких місцях зачинені, а більше 50% взагалі непридатні для використання.

Голова ЗОВА також закликав уникати рішень, які можуть дискредитувати місцеву владу, і наголосив на важливості прийняття збалансованих рішень для ефективної оборони та захисту міста.

Нагадаємо, що під час засідання позачергової сесії Юрій Малашко заявив, що ворог буде завдавати такого удару, якого не було в минулому році саме по критичній інфраструктурі, по забезпеченню нашого міста і не тільки.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя