Завищив обсяги робіт: під час виконання капремонту запорізького медзакладу підрядник заволодів 3,5 млн грн | Новини Запоріжжя

Під час проведення капітального ремонту обласного медичного центру серцево-судинних захворювань у Запоріжжя фірма-підрядник навмисно завищила обсяг та вартість виконаних робіт. Таким чином вони заволоділи понад як 3,5 мільйонами гривень з бюджету.

Про це повідомляють у Запорізькій обласній прокуратурі та Запорізькій обласній військовій адміністрації.

Директор комерційної структури уклав договір із Запорізькою обласною радою на проведення ремонту даху, утеплення будівлі та реконструкцію інженерних комунікацій у медичному центрі серцево-судинних захворювань. На проведення капітального ремонту із бюджету виділили 26 мільйонів гривень.

В офіційних документах підрядник навмисне завищив обсяг та вартість робіт. Таким чином, за фактично невиконану роботу фірма-підрядник отримала понад 3,5 мільйони гривень.

Керівнику фірми повідомили про підозру в заволодінні чужим майном шляхом зловживання своїм службовим становищем, вчиненому в особливо великих розмірах, та службовому підробленні.

43 мільйони гривень збитків: повідомили про підозру менеджеркам запорізького заводу, що належав російському олігарху.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя