Ракетний удар по Запоріжжю: пошкоджено філіал української компанії з виробництва текстилю | Новини Запоріжжя

Вночі 18 жовтня російські загарбники завдали шість ударів ракетами С-300 по обласному центру. Внаслідок одного з них постраждали склади, автозаправка та філіал української компанії з виробництва текстилю.

Про це повідомив Олександр Соколовський, власник торгово-виробничої групи «Текстиль-контакт».

За його словами, ворожий ракетний удар поцілив в кількох метрах від будівлі, де розташований філіал виробництва. На щастя, в момент масованої атаки нікого не було на робочому місці.

«Я вже писав минулого року про нашу бойову команду запоріжського філіалу, які учетверо працювали навіть у самі страшні березень та квітень 2022, відгружали таку необхідну для військових та гуманітарних цілей продукцію і не закривались жодного дня. І зараз теж вони налаштовані дуже швидко налагодити роботу в неушкодженій частині приміщення і роблять все можливе і неможливе, щоб з понеділка вже знов запуститися!», — написав Олександр Соколовський.

Як раніше повідомляв «Перший Запорізький», уночі 18 жовтня російські військові завдали шість ударів ракетами С-300 по Запоріжжю. Одна ворожа ракета вдарила у п’ятиповерховий будинок. Пошукова операція тривала понад 20 годин. Внаслідок ракетного удару загинуло п’ятеро, ще стільки ж людей отримали травми.

Також, внаслідок нічної масованої атаки Запоріжжя постраждав собор. Ворожим обстрілом зруйнована спортивна база «Динамо». Ще дві ракети С-300 вдарили по території промислових об’єктів, ще одна – приватному домоволодінню. Внаслідок ворожого обстрілу постраждали десятки багатоповерхових та приватних будинків, а також навчальні та медичні заклади.

Ракетний удар по багатоповерхівці у Запоріжжі: завершено демонтаж пошкоджених елементів будинку, — ФОТО.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя