Як виглядає найдорожче цуценя, яке продається в Запоріжжі

Як виглядає найдорожче щеня, яке продається у Запоріжжі -

Як виглядає найдорожче щеня, яке продається у Запоріжжі — фото: www.olx.ua

У Запоріжжі продають цуценя за 4 тисячі доларів – це близько 152 тисячі гривень. Це найдорожчий пес, якого можна купити у місті.

Цуценя щодо нової породи – Американський буллі. Вона сформувалася у 90-х роках у США. Американський буллі створювався на основі американських стаффордширських тер’єрів та американських пітбультер’єрів, також до породи були прилиті крові бульдогів. Буллі створювали як собаку-компаньйона для сім’ї, вони добре ладнають з дітьми.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Судячи з оголошення, в Запоріжжі продається мала без недосконалостей, гарною анотомією і рівним хвостиком. Цуценя з документами, вакциноване та чіповане. Ось так виглядає мала за 4000 доларів:

Як виглядає найдорожче щеня, яке продається у Запоріжжі -Як виглядає найдорожче щеня, яке продається у Запоріжжі — фото: www.olx.uawww.olx.uaЯк виглядає найдорожче щеня, яке продається у Запоріжжі -Як виглядає найдорожче щеня, яке продається у Запоріжжі — фото: www.olx.uawww.olx.uaЯк виглядає найдорожче щеня, яке продається у Запоріжжі -Як виглядає найдорожче щеня, яке продається у Запоріжжі — фото: www.olx.uawww.olx.uaЯк виглядає найдорожче щеня, яке продається у Запоріжжі -Як виглядає найдорожче щеня, яке продається у Запоріжжі — фото: www.olx.uawww.olx.ua

А так виглядають її батьки:

Батьки найдорожчого цуценя у Запоріжжі -Батьки найдорожчого цуценя у Запоріжжі — фото: olx.uaБатьки найдорожчого цуценя у Запоріжжі -Батьки найдорожчого цуценя у Запоріжжі — фото: olx.ua

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя