Повалені дерева та обірвані електропроводи: наслідки негоди у Запоріжжі | Новини Запоріжжя

Сильний дощ та вітер повалив дерева та обірвав електричні дроти у Запоріжжі вночі 28 липня. Через обірвані контактні у місті перебої в роботі електротранспорту.

Про це повідомляють у Запорізькій міській раді.

Після завершення комендантської години комунальні служби розпочали роботу з усунення наслідків негоди. До робот залучені комунальні підприємства міста, а також міська спеціалізована аварійно-рятувальна служба та ДСНС.

Комунальники чистять дощоприймачі, прибирають з доріг та тротуарів дерева, мул та гілки. У роботах задіяна комунальна техніка. Прибудинкові території від наслідків негоди прибирають співробітники «Запоріжремсервісу» та муніципальної аварійної служби. Прибирати та розпилювати дерева допомагають рятувальники.

Представники «Запоріжміськсвітло» прибирають гілки та дерева із мереж зовнішнього освітлення та відновлюють роботу пошкоджених ділянок.

Шість бригад «Запоріжелектротранс» відновлює пошкоджені контактні мережі електротранспорту. Частково відновлено рух трамваїв та тролейбусів. Роботи тривають.

У результаті негоди було знеструмлено 8600 споживачів у кількох районах Запоріжжя. Про це повідомляють у «Запоріжжяобленерго». Станом на 7:00 ранку 2300 з них заживлені, аварійно-відновлювальні роботи тривають.

Також через нічну негоду було порушено енергопостачання частини домоволодінь на територіях обслуговування Вільнянського МРРЕМ та Запорізького РЕМ – 967 та 1 440 відповідно. Аварійно-відновлювальні роботи розпочато.

Почало зносити течією річки: у Запоріжжі потонула 11-річна дівчинка.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя