У Запоріжжі затримали торгівця зброєю та боєприпасами, — ФОТО | Новини Запоріжжя

Місцевий житель пропонував клієнтам гранати виробництва різних країн. Його затримали одразу після продажу чергової партії «товару». Наразі правоохоронці встановлюють джерела надходження боєприпасів та інших причетних осіб.

Про це повідомляє Національна поліція Запорізької області.

Працівники відділення № 4 (Комунарський) Запорізького райуправління поліції отримали оперативну інформацію про те, що 42-річний місцевий житель займається продажем зброї та боєприпасів на території Запоріжжя.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

У результаті низки оперативних заходів «ділка» затримали на гарячому — під час спроби збути гранати типів М-67, РГН та РГО за чотири тисячі гривень.

В його домі та авто під час обшуку вилучили 50 патронів калібру 7,62, постріл ВОГ-25, 150 грамів тротилу, запал до ручної гранати та снайперську гвинтівку. Все направили на експертизу.

Чоловікові повідомили про підозру. На нього може чекати від трьох до семи років позбавлення волі. Наразі затриманий перебуває під вартою.

Окупанти вдарили по промисловому об’єкту в Запоріжжі: поранено шість людей, — ФОТО

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя