Перекрили дорогу і видаляють дерева: в окупованому Бердянську загарбники проводять масштабні роботи | Новини Запоріжжя

На Східному проспекті в тимчасово окупованому Бердянську загарбники розгорнули масштабні роботи. Для громадського транспорту рух на цій ділянці перекрито.

Про це повідомляє «Бердянськ 24».

Окупанти нищать лісополоси від «Військового містечка» до нововасилівського трикутника з обох сторін і зганяють туди техніку. Місцеві мешканці припускають, що, можливо, загарбники планують розширити дорожнє полотно або розмістять тут певні захисні споруди.

«Можливо, це якось пов’язано з розмовами про будівництво залізниці через Бердянськ. А може хочуть щось габаритне возити в аеропорт та на аеродром», — пише людина з окупованої території.

Не виключено, що окупанти розглядають цю ділянку, як потенційну злітну смугу. Бо виходячи з початкових робіт, довжина та ширина траси дозволятиме сідати літакам.

«Бердянськ активно мілітаризується, перетворюючись з курорту на суцільне військове містечко. Туристів немає і не планується. А от морський порт, діючі промислові підприємства, аеродром і багато інших об’єктів окупанти використовують передусім у воєнних цілях», — повідомляє видання.

У Бердянську окупанти залякують містян вибухонебезпечними ліхтариками

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя