Особливості виготовлення та переваги тканинних вертикальних жалюзі

Встановлення вертикальних жалюзі дозволяє захисти будь-яке житлове, офісне, навчальне чи виробниче приміщення від проникнення прямих сонячних променів. Для виготовлення вертикальних сонцезахисних жалюзі компанія Nikoss користується виключно якісними матеріалами та надійною фурнітурою, що дозволяє використання готових виробів впродовж тривалого терміну без зміни їхнього привабливого зовнішнього вигляду. Окрім головної функції щодо захисту від надмірного сонячного світла жалюзі вертикальні дозволяють убезпечити власників приміщення від сторонніх поглядів людей, які перебувають поза приміщенням. Для виготовлення вертикальних ламелей, які формують зовнішній вигляд жалюзі, їхню ширину та довжину використовують матеріали, які є стійкими до впливу прямого сонячного проміння та його ультрафіолетового спектру. 

Сфера використання жалюзі та деякі їхні особливості

Жалюзі з вертикальними ламелями відрізняються вдалим поєднанням функціональності та практичності. Саме тому такі конструкції встановлюють на вікнах бізнес-центрі та освітніх установ, приватних клінік, та адміністративних приміщень, готелів та закладів торгівлі, приватних заміських помешканнях та квартирах. Конструкція вертикальних жалюзі продумана до дрібниць та передбачає використання несучого карнизу, вертикальних пластин-ламелей виготовлених з надміцної тканини, що не боїться прямих сонячних променів, ланцюжка, що з’єднує ламелі в єдину конструкцію та шнура, який дозволяє пересування ламелей вздовж карнизу, та їх обертання кругом своєї осі.

Задля доступу до підвіконника та належного сонячного (природного) освітлення приміщення можна:

  • пересувати ламелі вдовж карнизу, відсуваючи їх з одного чи іншого боку вікназ за допомогою спеціального шнура;
  • обертати з’єднані в єдину конструкцію ламелі під певним кутом по відношенню до напряму сонячних променів, пропускаючи більше чи менше сонячного світла в приміщення;
  • використовувати спеціальний пункт керування електроприводом, який дозволить дистанційне переміщення ламелей та їхнє обертання відносно осі без використання ланцюжка чи шнура.

Після отримання замовлення фахівці компанії Nikoss проводять безкоштовні заміри місця майбутнього розташування вертикальних жалюзі та після їх виготовлення проводять монтаж готової конструкції  

Деякі з переваг вертикальних жалюзі

Для виготовлення вертикальних жалюзі використовуються декілька видів тканин, на кшталт поліестеру, жаккарду, віскози чи бавовни, які мають різний ступінь пропускання сонячних променів (вибір тканини для ламелей залежить від особистих уподобань замовника). Крім сонцезахисної функції вертикальні жалюзі слугують своєрідним бар’єром, який перешкоджає проникненню теплого повітря в приміщення, а взимку навпаки не випускає з приміщення тепло.

Високі параметри енергоефективності жалюзі поєднані з їх довговічністю завдяки використанню антивигораючих та пиловідштовхуючих речовин у тканих що слугують основою для ламелей.

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя