Налагодили канал імпортування із-за кордону в Запоріжжя: повідомлено про підозру організатору масштабного наркотрафіку та членам угрупування | Новини Запоріжжя

У Запоріжжі 31-річний чоловік налагодив наркомережу з виготовлення та збуту психотропних речовин. До злочинної діяльності залучив ще двох місцевих мешканців.

Про це повідомляють у Запорізькій обласній прокуратурі.

В гаражі зловмисники обладнали нарколабораторію й виготовляли, фасували та зберігали з метою подальшого збуту метамфетамін. Щоб розширити свій наркобізнес організатор угруповання налагодив канал імпортування екстезі із-за кордону. Контрабандний товар отримував через міжнародних перевізників та поштовими посилками.

В ході обшуків у фігурантів справи вилучили обладнання для фасування наркотиків, понад 200 розфасованих зіп-пакетів із психотропною речовиною, 150 пігулок екстазі, ввезених контрабандним шляхом, півтисячі наліпок із рекламою наркотичних та психотропних речовин, боєприпасами.

Наразі трьом членам організованої групи повідомлено про підозру в незаконному виготовленні, придбанні, перевезенні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропної речовини в особливо великих розмірах, контрабанді особливо небезпечної психотропної речовини, організації та утриманні місць для виробництва наркотиків, а також у придбанні обладнання та прекурсорів для їх виготовлення (ч. 3 ст. 307, ч. 3 ст. 305, ч. 2 ст. 317, ч. 3 ст. 313, ч. 3 ст. 311) Кримінального кодексу України.

Затримані троє запоріжців, які організували шахрайську схему з працевлаштування за кордоном, — ФОТО.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя