На Запоріжжі завершили реконструкцію «довгобуду», — ФОТО, ВІДЕО | Новини Запоріжжя

У Широківській громаді завершили реконструкцію амбулаторії-довгобуду. Модернізувати амбулаторію розпочали у 2018 році і лише цього року вдалося завершити всі роботи та відкрити заклад сімейної медицини.

Про це повідомляють у Запорізькій обласній військовій адміністрації.

У реконструйованій амбулаторії працюють як лікарі-терапевти, так і вузькі фахівці. Незабаром тут почне працювати також центр реабілітації та лабораторія діагностики хвороб. Керівництво медичної установи працює над збільшенням штату. Повідомляється, що послугами нової амбулаторії зможуть скористатися до 6 тисяч людей, у тому числі внутрішньо переміщені особи, яких у Широківській громаді на сьогодні близько 7 тисяч людей.

Для забезпечення швидкої та якісної роботи Юрій Малашко, голова Запорізької обласної військової адміністрації передав працівникам закладу ноутбуки та принтери.

Окрім лікувальної установи, у приміщенні розгорнуто Центр надання адміністративних послуг. Він обладнаний усім необхідним завдяки співпраці з міжнародними партнерами USAID.

У ході реконструкції також було впорядковано прилеглу територію. З ініціативи місцевих жителів було створено футбольне поле. Дітям, які приєдналися до спортивного гуртка, Юрій Малашко вручив спорядження для гри.

Один загиблий та шість постраждалих: наслідки ворожих ударів по Запоріжжю та області

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя