На Хортиці знайшли жінку, яка 25 років живе в шалаші на острові (відео)

На Хортиці знайшли жінку, яка 25 років живе відлюдницею на острові.

На Хортиці знайшли жінку, яка 25 років живе відлюдницею на острові. Скріншот із відео

У Запоріжжі помітили жінку-пенсіонерку, яка майже 25 років живе відлюдницею на острові Хортиця.

Виявилося, що пані Олександра ще з 1999 року мешкає в наметі, який збудувала собі із поліетилену, гілок та скотчку. В шалаші пенсіонерки немає ніякого опалення, а з усіх благ цивілізації у мешканки острова є тільки радіо на батарейках, яке вона іноді слухає.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами жінки, ніхтоне опікується її долею, родичів чи знайомих у неї нема, тому нема і де жити. За усі роки життя відлюдницею до неї декілька разів навідувалися із лісництва, намагаючись жінку виселити, але їй нема куди йти і її залишили в спокої.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от • Запорожье, Украина 🇺🇦 (@zptown)

Варто також нагадати, що з настанням холодів у Запоріжжі люди, які опинилися в складних життєвих обставинах, можуть отримати обід у пунктах гарячого харчування. Пункти гарячого харчування працюють за наступними адресами:

Олександрівський район: проспект Соборний, 37 (біля Свято-Покровського кафедрального собору) – понеділок, середа, пт об 11:00. Комунарський район: вулиця Космічна, 22 (у сквері, зупинка «Південний ринок») – понеділок, середа, пт об 11:30.

Заводський район: вулиця Перспективна, 2 (територія Запорізького обласного протитуберкульозного клінічного диспансеру) – понеділок, середа, п’ятниця об 11:45.

Дніпровський район: проспект Металургів, 1 (районне відділення обласної організації Товариства Червоного Хреста) – понеділок, середа, п’ятниця о 12:00. Працюватимуть пункти гарячого харчування до кінця лютого 2024 року.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя