На окупованих територіях загарбники агітують сиріт ставати до лав правоохоронців РФ | Новини Запоріжжя

Найбільш вразливі верстви населення тимчасово окупованих територій є легкою здобиччю для окупантів. Насамперед мова йде про сиріт та дітей, які позбавлені батьківського піклування.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

За інформацією українського підпілля, на тимчасово окупованій території почастішали випадки, коли у школах-інтернатах проводяться пропагандистські зустрічі зі співробітниками МВД Росії.

Вони агітують дітей вступати у майбутньому до профільних освітніх закладів МВД РФ або навіть без спеціальної освіти йти служити «поліцейськими» в окупаційних адміністраціях відразу після закінчення школи.

«Промивання мізків і виховання посіпак — це незмінна практика Росії вже віками. Про права людини чи виховання особистостей тут не може бути й мови. Тому, якщо вам відомі факти порушення таких прав, злочинні дії окупантів проти дітей, їх батьків, розташування ворожих угрупувань, звертайтесь в анонімний чат-бот за цим посиланням», — йдеться у повідомленні Центра національного спротиву.

Нагадаємо, окупанти відкривають на тимчасово захоплених територіях Запорізької області пропагандистські центри «патріотично-військового спрямування» для молоді.

На Запорізькому напрямку захисники знищили ворожу піхоту, — ВІДЕО

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя