Ракетний удар по Запоріжжю: є постраждалі та руйнації | Новини Запоріжжя

Сьогодні, 6 вересня, близько 10:24 години в обласному центрі пролунав потужний вибух. Внаслідок російського ракетного удару по одному з районів міста є руйнації. Також відомо, що є постраждалі серед мирного населення.

Про це повідомив Юрій Малашко, начальник Запорізької обласної військової адміністрації.

Під час «повітряної тривоги» у Запоріжжі пролунав потужний вибух. Внаслідок атаки зазнав руйнувань об’єкт цивільної інфраструктури.

«Наразі відомо про двох постраждалих людей — працівники підприємства», — йдеться у повідомленні Малашко.

Як уточнив виконуючий обов’язки міського голови Анатолій Куртєв, у кількох багатоповерхових будинках та закладах освіти вибуховою хвилею вибило вікна.

Відповідні міські служби вже працюють над усуненням наслідків атаки.

Доповнено:

На цей час відомо, що у результаті ворожого удару постраждали два багатоповерхових будинки. Вибито вікна у квартирах та на сходових клітинах.

Також вікна повилітали в одному з навчальних закладів.

Представники «Запоріжремсервісу» обстежили наявні пошкодження у тих квартирах, до яких є доступ. Незначні ушкодження комунальники вже усунули.

Соціальні працівники та представники районної адміністрації продовжують обстеження, очікуючи, поки мешканці частини квартир повернуться з роботи. На місце прибули представники гуманітарної місії «Проліска», які привезли листи OSB та плівку для тимчасового закриття вікон.

Окупанти завдали авіаудари по Запорізькій області: є постраждалі

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя