Окупанти скинули авіабомби на Оріхів, били з безпілотників, РСЗВ та артилерії по інших містам і селам Запорізької області, — ФОТО | Новини Запоріжжя

18 січня окупанти скинули шість авіабомб на Оріхів, ще двома КАБами вгатили по Роботиному, вдарили 16 безпілотниками по Гуляйполю, Залізничному, Новодарівці, Червоному, Малинівці, Малій Токмачці, Левадному та Гіркому, здійснили 61 удар із РСЗВ та артилерії по інших містах і селах Пологівського та Василівського районів. За добу під вогонь потрапили 20 населених пунктів Запорізької області. Жертв і постраждалих немає.

Про це повідомляє Національна поліція Запорізької області.

Вчора ворожі війська вкотре вдарили керованими авіаційними бомбами по Оріхову. Були влучання по об’єктах житлової та цивільної інфраструктур. Зруйновані багатоповерхівки та складські приміщення.

Не припиняються обстріли мирного населення Гуляйпільщини. Ворог б’є по житлових будинках з артилерії, градів, танків і мінометів. Також унаслідок влучань зруйновані господарські та гаражні приміщення, пошкоджені автівки, знищене майно місцевих мешканців.

Наслідки ворожих влучань задокументували працівники поліції та УСБУ. Відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 438 (Порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

У квартирах невдовзі укладатимуть кахель: як проходить відбудова запорізької

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя