Мешканці окупованих територій не хочуть брати учать у фейкових виборах: росіяни завозять масовку | Новини Запоріжжя

Більша частина населення окупованих територій України, зокрема й Запорізької області, продовжує ухилятися від співпраці з окупантами та утвореними окупаційними адміністраціями. Зокрема це стосується питання підготовки та проведення псевдовиборів у межах процесу єдиного «голосування», організованого Кремлем.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Тому керівництво політичних партій РФ змушене відрядити чергову партію своїх адептів на так звані «регіональні відділення» на окупованих територіях України. Також заплановано завезення масовки для створення пропагандистських відеосюжетів щодо проведення псевдовиборів.

«Центр національного спротиву закликає громадян України ігнорувати цей псевдовиборчий процес. Це створить додаткові труднощі як для пропагандистів, так і для окупаційних адміністрацій яким доведеться збільшити витрати на цей псевдовиборчий процес», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, РФ призначила на 10 вересня так звані вибори на тимчасово окупованій частині України. Йдеться про захоплені російськими окупаційними військами території Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей. Дострокове фейкове голосування вже почалося, обирають людей до «парламентів» та «муніципальних рад». ЄС засудив російські псевдовибори на окупованій території Запорізької області.

Псевдовибори окупантів під дулом автомата: обіцяють рублі та хочуть залучити бердянських лікарів

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя