Літаки, судно, машини: зі зрадника Балицького та його рідних на користь держави стягнули майно — деталі | Новини Запоріжжя

Колишній народний депутат від забороненої в Україні партії «Опозиційний блок» Євген Балицький на початку повномасштабного вторгнення Росії одним з перших публічно підтримав російських загарбників. Зрадник очолив окупаційну адміністрацію Запорізької області. Вчора, 23 квітня, колегія суддів Вищого антикорупційного суду застосувала  санкції до Балицького та його рідних.  

Про це йдеться на сайті установи.

Вищий антикорупційний суд частково задовольнив позов Міністерства юстиції України та застосував санкції до Євгена Балицького, а також його батька та сина, які також працюють з Росією.

У дохід держави суд стягнув: п’ять літаків, чотири легкових авто, саморобне туристичне судно, частки у дев’ятьох компаніях, три квартири, житловий будинок та дві земельні ділянки в Мелітополі, а також кошти на банківських рахунках.

Нагадаємо, 29 червня 2023 року суд засудив депутата-зрадника Запорізької обласної ради Євгена Балицького до 15 років позбавлення волі та права обіймати посади в органах влади. Запорізька обласна рада позбавила зрадника Євгена Балицького депутатських повноважень.

Як раніше повідомляв «Перший Запорізький», минулого тижня Вищий антикорупційний суд стягнув активи В’ячеслава Богуслаєва, колишнього президента АТ «Мотор Січ» та Петра Кононенка, колишнього топменеджера компанії.

Катували, ґвалтували та продавали людей: оголошено про підозру ексміліціонерам, що очолили катівні в Запорізької області

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя