Атакували БпЛА, били з артилерії та РСЗВ: внаслідок ворожих обстрілів Запорізької області загинули мирні мешканці | Новини Запоріжжя

В понеділок, 19 лютого, військові російської окупаційної армії завдали 435 ударів з різного виду озброєння по 19 містам і селам Запорозької області. Внаслідок ворожих обстрілів зруйновано 13 будинків та об’єктів інфраструктури. На жаль, є загиблі серед мирних мешканців.

Про це повідомляють у Запорізькій обласній військовій адміністрації.

314 артилерійських ударів за добу завдав ворог по прифронтовим містам і селам, в тому числі Гуляйполю, Оріхову, Рівнопіллю Левадному, П’ятихаткам, Плавням, Приморському. Вчора близько 15:00 ворог накрив з артилерії села Любицьке та Лісне Запорізького району. Внаслідок обстрілу в одному селі пошкоджено будівлю, в другому — загинув мирний мешканець.

Не припиняють загарбники і масовані атаки безпілотними літальними апаратами. У понеділок ворог 73 рази атакував ними Широке, Гуляйполе, Залізничне, Новодарівку, Новоандріївку, Чарівне, Малинівку, Малу Токмачку, Охотниче й Роботине.

З реактивних систем залпового вогню окупаційні війська здійснили 48 обстрілів Лісного, Любицького, Гуляйполя, Новоандріївки, Малої Токмачки та Роботиного. Близько опівдня ворог з «Граду» обстріляв селище Приморське — загинув 57-річний чоловік.

Понад 1000 ударів за два дні: ворог суттєво збільшив кількість обстрілів Запорізької області, — ФОТО

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя