Купити сережки на 8 березня – які ж обрати для красуні?

Сережки – то прикраси, які відносяться до найпопулярніших серед ювелірних виробів. Чому? Бо їх носять всі, вони пасують всім незалежно від віку чи статусу жінки/дівчини. Головне, правильно підібрати фасон та розмір. А тут можуть виникнути проблеми.

Особливо, якщо це подарунок і підбирає його джентльмен. До речі, купити сережки на 8 березня (яке вже не за горами), дуже вдале рішення для презенту. Такий подарунок точно прийдеться до смаку і юній дівчині і солідній пані. Ваше завдання обрати правильну модель. А з цим допоможуть консультанти інтернет магазину Злато.

Довгі чи круглі? Золоті чи срібні?

Панянки знають, що сережки представлені у колекціях всіх ювелірних брендів причому у різних колекціях. Отож величезний асортимент нікого не дивує. Нікого серед жінок. А от у чоловіків такий вибір (а це сотні варіацій) викликає культурний шок. Самий простий спосіб вирішити проблему вибору – попросити жінку самостійно підібрати собі прикраси і просто купити те, що сподобалося красуні. Але свято на те і свято що подарунки мають бути сюрпризами. Тому доведеться самотужки справлятися з цим нелегким завданням. Перше питання, на яке варто відповісти, це метал з якого має бути виготовлена прикраса. Майстри пропонують сережки:

  1. Золоті;
  2. Срібні.

Але це ще не все. Використовуються різні сплави золота а це значить, що можна обирати між металом в червоній кольоровій гамі або жовтій та навіть рожевій. Шикарно виглядають сережки в білому золоті. Такий ефект забезпечує родієве покриття. Срібні моделі теж представлені у великому різноманітті. А для створення цього різноманіття використовується:

  • Родієве покриття;
  • Позолота;
  • Чорніння.

Друге питання – це вид сережок. Тут рішень ще більше, взагалі перерахувати всі види цих прикрас нереально. До популярних відносять пусети, кільця, конго, висульки, продівки. Чим вони відрізняються? Виглядом, конструкцією і навіть способом носіння.

Третє питання, на яке треба дати відповідь – це декор. Якщо він має бути то який? Для декорування використовується емаль або кераміка. Ну а класика ювелірного жанру – коштовні каміння. І тут знову питання – які саме? Більшість чоловіків чули тільки про діаманти. Але майстри ювеліри також використовують смарагди, сапфіри, рубіни, топази, агат, гранат і т.д. Кожен камінь має свій колір. І це може стати підказкою. Якщо у коханої голубі очі – презентуйте їй сережки з голубим топазом або синіми сапфірами. Красуня зеленоока? Сережки зі смарагдами кращий вибір.

Стилісти кажуть, що якщо сережки правильно підібрані, то вони здатні підкреслити всі красиві риси і відволікти увагу від недоліків зовнішності. Не дивно, що до вибору цього типу прикрас жінки підходять з такою ретельністю та обережністю. Чоловікам цього не зрозуміти.

Тому якщо ви вирішили купити сережки на 8 березня коханій жінці чи дівчині і не знаєте, на якій моделі зупинити свій вибір, скористайтеся рекомендаціями консультантів Zlato.

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя