Кабмін погодив кандидатури трьох нових заступників голови Запорізької ОВА Івана Федорова | Новини Запоріжжя

Сьогодні, 22 березня, уряд погодив трьох кандидатів на посади заступників голови Запорізької обласної військової адміністрації Івана Федорова.

Про це повідомив постійний представник Кабінету міністрів України у Верховній раді Украхни Тарас Мельничук.

Погоджено призначення заступниками голови Запорізької обласної державної адміністрації Наталії Будяк, Михайла Семікіна та Олександра Щербакова.

Вчора, 21 березня, під час прес-конференції голова області Іван Федоров так відповів на напитання щодо оновлення команди своїх заступників.

«Є три людини, які погоджені на зайняття вакантних посад заступників. Наразі відбувається спеціальна перевірка, після чого буде призначення. Сподіваюся, що найближчим днями або тижнями ми отримаємо всі відповіді від органів, до яких ми направили запити. Вже є погодження в Офісі президента, найближчим часом буде погодження в Кабінеті міністрів».

Михайло Семікін з 2019 року працював керуючим справами виконавчого комітету Мелітопольської міської ради, до цього з 2016-го – начальником відділу культури Мелітопольської міської ради.

Олександр Щербаков з 2019 року є заступником міського голови Мелітополя.

Наталія Будяк працює директоркою Східного міжрегіонального департаменту Національної служби здоров’я України.

Нагадаємо, що до переходу на посаду начальника Запорізької ОВА Іван Федоров був міським головою Мелітополя. Після призначення він не склав повноваження міського голови, а пішов у відпуску без збереження заробітної плати. Обов’язки міського голови тимчасово окупованого Мелітополя виконує його перший заступник Ірина Рудакова.

«Системи «Петріот» повинні захищати Запоріжжя»: президент України – про масовану ракетну атаку

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя