Два поверхи під землю: окупанти переривають узбережжя Азовського моря

Два поверхи під землю: окупанти переривають узбережжя Азовського моря.

Два поверхи під землю: окупанти переривають узбережжя Азовського моря. Фото: zp.npu.gov.ua

Окупаційні війська РФ продовжують створювати лінію оборони у Запорізькій області, при цьому російські загарбники переривають узбережжя Азовського моря.

Заступник голови Бердянської районної ради Віктор Дудукалов в ефірі телеканалу «Еспресо» зазначив, що окупанти кажуть, що в них все нормально на передових позиціях, але біля Азовського моря риється й переривається усе, що тільки можна.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами Дудакалова, мова йде про укріплення, які мають два поверхи вниз, під землю. Відстань між Бердянськом і Маріуполем сьогодні виглядає так, що це вже не тилова територія для окупантів.

За його словами, у Бердянську розташовані ворожі командні пункти. При цьому загарбники перекопали Бердянський аеропорт з усіх боків, усі міста, усі дороги й розв’язки.

Дудакалов припустив, що окупанти це зробили через те, що росіяни розуміють, що це все перейде в лінію оборони. Своєю ППО окупанти закрили практично все узбережжя, особливо Бердянськ. Тому що там розташовано командні пункти. Окупанти планують зустрічати ЗСУ вже там.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя