До опалювального сезону готові будинки в Запоріжжі, які відновлюють після ворожих ударів | Новини Запоріжжя

У Запоріжжі продовжують відновлювати 4 зруйнованих, внаслідок ворожих ракетних ударів, будинки. На сьогодні усі вони готові до опалювального сезону.

Про це повідомляють у Запорізькій міській раді.

«Мешканці зруйнованих квартир зараз за опалення не платитимуть. Оплата тепла буде включена у витрати підрядників, оскільки опалення їм потрібно для виконання внутрішніх робіт», — повідомив виконувач обов’язків міського голови Анатолій Куртєв.

Також у будинки продовжуються відновлювальні роботи. Змонтовано електромережі у квартирах будинку по вулиці Зестафонська, 10. Робітники продовжують поклейку шпалер, укладку кахлю та встановлення вхідних дверей. Наступного тижня вони почнуть встановлювати огорожу на балконах, розетки та вимикачі у квартирах. Також підрядник виконує фасадні роботи.

Продовжуються монтаж електромереж у третьому під’їзді та штукатурні роботи у будинку на вулиці Кияшка, 22. Незабаром тут встановлять вікна в частині будинку з боку двору та в Центрі надання адміністративних послуг на 1 поверсі.

Над відновленою частиною будинку на проспекті Соборному, 151 встановлені крокви, всередині неї триває установка батарей та утеплення.

У будинку на вулиці Сталеварів, 16 робітники встановлюють газобетонні блоки стін. До 20 листопада підрядник планує завершити «коробку» зруйнованого під’їзду. Потім приступить до покрівлі.

У Запоріжжі працюють над встановленням модулів безпеки, які мають захищати від вибухової хвилі та уламків ракет.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя