Десятки пошкоджених багатоквартирних будинків: наслідки нічної ворожої атаки по Запоріжжю — ФОТО | Новини Запоріжжя

У Запоріжжі продовжуються усувати наслідки нічної російської атаки. Внаслідок ворожих ударів постраждали будинки, навчальні та медичні заклади.

Про це повідомляють у Запорізькій міській раді.

Станом на 15:00 години відомо, що внаслідок шести ударів ракетами С-300 пошкоджено близько 30 багатоповерхових будинків. Також постраждали 11 приватних будинків, два навчальні та стільки ж медичних закладів.

«Робітники «Запоріжремсервісу» і керуючих компаній разом з волонтерами «Добробату» закривають вибиті вікна листами OSB. Співробітники «Елуаш» вивозять будівельне сміття, «Запоріжміськсвітло» ремонтує мережі зовнішнього освітлення, «Запоріжелектротранс» — контактну мережу електротранспорту»,– йдеться у повідомленні.

Як раніше повідомляв «Перший Запорізький», внаслідок нічної масованої атаки постраждав собор. Одна ворожа ракета вдарила у п’ятиповерховий будинок. Вранці рятувальники повідомляли, що є загроза обвалення конструкцій цього будинку. Також відомо, що ще дві ракети С-300 вдарили по території промислових об’єктів, ще одна – приватному домоволодінню.

У Запоріжжі з-під завалів будинку, куди поцілила ракета, врятували постраждалого, — ВІДЕО.

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя