Даша Астаф’єва звинувачує ветклініку у вбивстві її собаки

Даша Астаф’єва звинувачує ветклініку у вбивстві її собаки -

Даша Астаф’єва звинувачує ветклініку у вбивстві її собаки — фото: facebook.com/da.astaffieva

Домашній улюбленець зірки помер у ветеринарній установі.

Як повідомила співачка у соціальній мережі, 25 вересня у ветклініці «Долецьких» вбили її собаку Чічу. Знаменитість зі сльозами на очах розповіла, що часто обстежувала улюбленця у цій клініці та багатьом її радила.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Але після «жахливої ситуації халатного та жорстокого ставлення до члена її родини», закликає всіх не користуватися послугами цієї медичної установи. Зірка порадила ретельно обирати спеціаліста, який лікує ваших домашніх улюбленців та не довіряти навіть друзям. Всю команду клініки вона назвала «вбивцями». Наразі Астаф’єва знаходиться в пригніченому стані, адже тяжко переживає цю втрату.

Даша Астаф’єва звинувачує ветклініку у вбивстві її собаки -Даша Астаф’єва звинувачує ветклініку у вбивстві її собаки — фото: facebook.com/da.astaffieva

У своїй відповіді головна лікарка Катерина Долецька поспівчувала Даші Астаф’євій та зазначила, що для всього медичного колективу смерть собаки – тяжка втрата.

За її словами, Чічіко за шість років лікування став членом і їхньої лікарської сім’ї. Жодного разу за цей час персонал не підвідвів Дар’ю та забезпечували максимальний догляд за її тваринками. Керівниця запевнила, що лікарі до останнього боролися за життя Чічіко всіма доступними способами, але організм хвостика не витримав хвороби.

Даша Астаф’єва пообіцяла пізніше висвітлити всі подробиці цієї ситуації в мережі.

Нагадаємо, напередодні у Києві горіла «Котобаза» – це будинок, у якому мешкали десятки котів та кішок. Мешканці найближчих будинів скаржилися на тварин і погрожували організаторам притулку. Під час пожежі загинули та постраждали близько 60 котів. Активісти впевнені в підпалі. 

Джерело

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя