В чому особливості застосування та переваги різних видів промислової хімії швейцарського бренду Sika

Продукція швейцарського хімічного гіганта Sika відома споживачам в усьому світі вже більше як 100 років. На українському ринку різні види промислової хімії вказаного бренду з’явилися відносно недавно – у 2004 році та завоювали прихильність як промислових, так і побутових споживачів завдяки високій адгезії, що забезпечує неймовірну міцність з’єднання, швидкому висиханню речових без усадок, що дозволяє пришвидшити темпи виконання робіт та довговічності з’єднань, які не втрачають своїх характеристик впродовж десятиліть. Засоби промислової хімії швейцарського бренду Sika, які можна замовити та придбати на сайті https://sikabud.com/promislova-khimiya/ є дуже стійкими до вологи, витримують екстремальні перепади температурного режиму, не втрачають своїх властивостей під дією ультрафіолетового випромінювання, кислотно-лужного середовища тощо.

Які вироби входять до категорії промислової хімії швейцарського бренду

Всі види промислової хімії, виготовлені з використання логотипу швейцарського бренду Sika, відповідають вимогам європейських стандартів безпеки щодо токсичності впливу на довкілля та організм людини, тому є цілком безпечними у використанні. Їх можна наносити як вручну, так і за допомогою спеціальних машин та механізмів, що використовуються у будівельній галузі.

Перелік продукції швейцарського бренду Sika, який представлено на українському ринку в категорії «промислова хімія», включає різні види:

  • однокомпонентних та багатокомпонентних монтажних клейових сумішей і клеїв та герметиків з поліуретановою, силіконовою чи іншою основою;
  • швидковисихаючих герметиків, що використовуються для скління, монтажних клеїв та клеїв у вигляді піни, які використовуються для якісного заповнення (запінювання) різних порожнин;
  • спеціальних добавок до бетону, які суттєво покращують його робочі параметри, лакофарбових матеріалів, грунтовок та засобів що використовуються для формування антикорозійного захисту металевих поверхонь.

Також до переліку виробів промислової хімії швейцарського хімічного гіганта, які можна придбати на сайті спеціалізованого інтернет-магазину SikaBud.com, входять різні види праймерів, очищувачів та активаторів для робочих поверхонь, органічних розчинників та рідких засобів гідроізоляції, хімічних анкерів та лакофарбового підлогового покриття, засобів для герметизації покрівельних конструкцій тощо.

Деякі особливості застосування промислової хімії

Окрім будівельної сфери промислову хімію швейцарського бренду Sika використовують в транспортній галузі, зокрема під час проведення робіт з ремонту та сервісного обслуговування транспортних засобів, спеціальної автомобільної техніки, катерів та моторних човнів.

Різні види монтажних клеїв використовуються у складанні будівельних конструкцій та під час виконання оздоблювальних робіт, а клеї-герметики від швейцарського бренду є основою для отримання надміцних з’єднань та швів, крізь які не може проникати волога.

Корисний сайт для мешканців міста Запоріжжя